Distress Oxide Blæk

Nu er det jo sådan at man heldigvis har lov til at skifte mening 🙂  Jeg havde jo besluttet mig for at disse nye Tim Holtz blæk var et reklamestunt og de skulle ikke få mig til at købe 60 nye blækfarver, der var de samme som dem jeg allerede havde 🙂 (pt er der kommet 24 farver)

MEN det var bare lige indtil jeg fik fat i dem… Ih hvor er det lækkert farve at arbejde med, det er som at sammenligne akvarel maling med kalkmaling…. det er mat, fuld dækkende og flyder nærmest bare sammen… og man kan lægge de de helt utænkelige farver oven på hinanden…
Desuden stempler de vanvittig godt….

De reagerer selvfølgelig også med vand og kan give et helt smattet resultat, det har jeg dog ikke med i disse eksempler…. Her kommer lidt kort jeg har lavet med Distress Oxide Blæk….

 

Min samling
Vil du også have blæk, kan de købes her: https://goo.gl/wp6nxL 

Vil du også have blæk, kan de købes her: https://goo.gl/wp6nxL 

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.