Om mig

Denne side handler om mit kreative univers….

 

Efter  at have arbejdet over 30 år i den grafiske branche, hvor jeg har undervist skiltemalere og grafikere i hele verden, nyder jeg nu at arbejde på deltid og bruger min fritid på at lege med grafikken og mine dejlige hunde…

Jeg har arbejdet med papir i nogle år nu og jeg synes det eændende og fleksibelt materiale. Min favorit er helt klart at lege med teknikker og konstruktion. Dvs. at bygge bøger, “opfinde” ny kort bukninger,  lege med forskellige blækker, farve, pulvere og andet kemi 🙂 Desuden synes jeg godt om at blande de gamle tryk teknikker med de nye materialer.

 

396255_10151208147957225_1340196716_n

Hej fra
Berit Rosenfeldt
8472 Sporup
Danmark

papir@byrosenfeldt.dk

 

7 tanker om “Om mig

 1. Hej Berit.

  Jeg mener, at jeg har set, du har brugt noget metal wax til at smatte på dine blomster, men nu kan jeg ikke finde ud af, hvor jeg har set det. Kan du hjælpe?
  Og, hvis du kan, kan du så også fortælle mig, hvor man kan købe det?

  Det er nogle rigtig flotte kort, du laver, og jeg kan mærke, dine kort inspirerer mig til at komme i gang igen, efter en længere periode, hvor det ikke er blevet til så meget.

  Mange hilsner, Merete.

 2. Hej hvor dan får man en kode til at lokke ind med knus gitte

 3. Hej Gitte,
  Hvor vil du gerne logge ind ?

  Hej fra
  Berit

 4. Hej Berit ROsenfeldt

  Vedr vellum papir, som du bruger til sommerfugle, p̴ dine kort i akvarel med embossing pulver Рer det vellum papir det samme, som man bruger til Pergamano ??

  På forhånd tak For dit svar!

 5. Hej Bente,

  Ja det vil jeg tro… dog er det lige sÃ¥ tykt som 180g karton…

  Hej fra
  Berit

 6. Hej Berit
  Mit navn er Gunna, Først vil jeg rigtig gerne, sige dig tak for dine altid dejlige og forstålige film tak. dernæst vil jeg rigtig gerne spørge, om hvor du har købt det slangeskinds præget plast, som du har brugt til den ene taske med gavekort, jeg er rigtig vild med dette, men kan ikke finde det nogen steder , måske du ved det? på forhånd tak for svar.
  MVH Gunna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.