Cosmos blomster JGS489 – Woodware del 2

Woodware nr 2 – Cosmos Blomster JGS489.

Denne gang vil jeg slå et slag for denne smukke række blomster COSMOS FLOWER, som er perfekte til farvelægning. Jeg bruger Distress tusch som jeg trækker ud med lidt vand og en vandpensel. Først har jeg embosset blomsten i guld på akvarelkarton. Denne gang har jeg brugt den medfølgende tekst, den har jeg embosset med hvid pulver på sort karton. Men det vil jo også klæde kortet med en dansk tekst fra “lageret” og et par prikker med Nuvo Drops fuldender kortet.

Jeg har sat panelet på en hvid kortbase med et passende farvet karton imellem for at lave den fine kant… Klik på billederne for at se dem store 🙂

Tagget , , , ,

2 tanker om “Cosmos blomster JGS489 – Woodware del 2

  1. rigtig flot,

  2. Nydelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.