Farvelægning – jeg må have det lært

Farvelægning er nok ikke min spidskomtance… men hvad man ikke kan, ja det kan man jo blive bedre til …. jeg har i dag hygget med med Distress Marker, lagt farve i kanterne og brugt en gammel wink of stella fyldt med vand til at male med og så fik jeg faktisk et resultat, jeg blev glad for…  Jeg har skåret et hjerte ud i midten og hævet det med lidt “fun foam” (mosgummi i hvid)

Stempelsættet er fra Stampin’ Up….

7 tanker om “Farvelægning – jeg må have det lært

 1. SIKKE ET SKØNT KORT. IDEEN MED HJERTEMIDTEN SKAL HELT SIKKERT AFPRØVES. HVOR FINDER DU FUN FOAM? KUNNE VÆRE JEG SKULLE PRØVE DIN IDE MED FARVELÆGNINGEN, DET ER ABSOLUT HELLER IKKE MIN SPIDSKOMPETENCE

 2. Jeg vil sige at ordenlig akvarel karton gør det halve arbejde… FunFoam har jeg købt i Hampen…

  ..Berit

 3. Hvad er Fun Foam .sYnes dit kort er fint ,er ikke nogen ørn til at arvelægge har prøvet med farveblyanter, synes det er lidt nemmere.

 4. på dansk er ordet “mosgummi” kunne bare ikke lige komme på det… Jeg har også akvarel blyanter, måske skulle jeg prøve dem også..

  Hej fra
  Berit

 5. Hej Berit
  Du skriver, at stempelsættet er fa Stampin’ up, men sender de varer til danmark?
  Det er et meget smukt kort, du har lavet, og jeg henter meget af min inspiration hos dig. Faktisk har jeg en mappe på mit skrivebord, som bærer dit navn, og det er lækre sager, der er i den.

 6. HEJ MERETE,
  JA DET ER RIGTIGT STAMPINUP SKAL MAN KØBE OG HENTE I TYSKLAND… JEG SYNES DET LYDER HYGGELIGT JEG LIGGER PÅ DIT SKRIVEBORD…. GRIN….. JEG HÅBER JEG FÅR LAVET MERE TIL MAPPEN…

  HEJ FRA
  BERIT

 7. Jeg er ikke i tvivl om, at der kommer meget mere fra dig i min mappe….du ligger godt der, i første parket…griner.
  Hvor i Tyskland køber man de varer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.