Blomster af akvarel papir

I dette indlæg handler det om at lave egne blomster… Der er så mange der spørger og det er så enkelt at gøre 🙂  (det rimer næsten) …  Man har jo allerede dies eller punch som laver blomster facon, eller man har måske en Silhouette som kan skære det… Jeg lægger en fil med en skærefil til de blomster som jeg laver på billederne…

Jeg bruger følgende: Crafter’s Companion Akvarel papir 300g & Tim Holtz Distress farver (eller andre vandbaseret farver, i hvilken som helst form, tush, stempelpuder, spray eller stain) – desuden bruger jeg min TH varmeblæser til at tørre med.

Du skære blomsterne ud med den form du har:  Die, Punch, Saks eller med Silhouette.
Her er fil til sille  blomster byRosenfeldt.studio3 , min oldgamle kniv skulle stå på 9 og Silleprogrammet indstilles på 1 / 33 – dobbeltcut.

Farven snyder lidt, papiret er helt hvidt.

Her er de 5 blomster jeg skal bruge til den ene, samt de 4 farver Distress jeg har valgt… 2 lyserøde og 2 grønne. Desuden bruger jeg en brun til at sværte kanter.

Til venstre ses en af blomsterne som er farvet med markerne. Til højre har jeg sprayet med vand. Den største blomst laver jeg 3 grønne til blade, som det ses her.

her er alle lagene til denne blomst halvtørre inden jeg begynder at krølle dem.
Jeg sværter også kanterne, men brun eller anden kontrast farve.

Så har jeg krøllet kanterne ( jeg moser dem i en slagt harmonika foldning) og lader dem tørre helt op inden jeg former dem, lige som jeg gjorde med blomsterne i videoen i en tidligere post.

Her den anden blomst, som jeg har lavet lilla  !!!

Når jeg har samlet dem, giver jeg en gang “lak” med Distress Crackle Paint , få tag i den 33ml for den har indbygget pensel i låget… Som I kan se på den lilla har jeg lagt perler i en ordentlig klat lim i midten…

De 2 færdige blomster, dog er limen ikke tørret i midten.

Den ene blomst brugt på et rammekort… 🙂

God fornøjelse, jeg håber i får lavet mange flotte blomster…

Hej fra
Berit

Tagget , ,

5 tanker om “Blomster af akvarel papir

  1. Jeg takker meget fordi du vil dele dine flotte blomster med os andre. Nyder nemlig at lave dem, efter at jeg sÃ¥ din video med dine blomster 😀

  2. Mange tak for denne fine forklaring

  3. Tak

  4. Mange tusinde tak for din video med blomster. Den er helt fantastisk.

  5. Super fine blomster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.