SENESTE NYHEDER

NYHEDER FRA FACEBOOK

Tyvstart på foråret. I aftenens film vil jeg vise hvordan man laver disse små søde plante gaver.... Jeg håber i kigger forbi.... Og ja selvfølgelig embosser vi noget.... 🌱😉 link til filmen: youtu.be/LcFfkjYZhN8 ... See MoreSee Less

Tyvstart på foråret. I aftenens film vil jeg vise hvordan man laver disse små søde plante gaver.... Jeg håber i kigger forbi.... Og ja selvfølgelig embosser vi noget.... 🌱😉 link til filmen: https://youtu.be/LcFfkjYZhN8

Uha det kom lidt med hjem fra scrap café i dag 😇😌.#byrosenfeldt ... See MoreSee Less

Uha det kom lidt med hjem fra scrap café i dag 😇😌.#byrosenfeldt

 

Comment on Facebook

Ser godt ud 👍

Ser godt ud men kan ik se dine stempler?

Hvad det da ikke th 😆😝

Er også nød til at have nogle af Anettes nye ting, de er så anvendelige synes jeg.

Uh jeg har osse bestilt noget af det

Ha ha kender det godt, det hopper lige ned i kurven🤣

hihi, det bliver jo dyrt senre på mdr samt de næste par mdr

Uhh, lækre sager. Hvor har du shoppet ?

+ View more comments

2 days ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Valentine med embossing og hjerter i alkohol blæk #byrosenfeldt #embossing #cardmaking #rangerink ... See MoreSee Less

Valentine med embossing og hjerter i alkohol blæk #byrosenfeldt #embossing #cardmaking #rangerinkImage attachment

 

Comment on Facebook

De er bare så flotte👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Legestue i gavlhuset i dag.... Der er igen gratis scrap café på tirsdag fra kl 10 ... See MoreSee Less

Legestue i gavlhuset i dag.... Der er igen gratis  scrap café på tirsdag fra kl 10

 

Comment on Facebook

Tak,for sidst

Det ser altså spænede ud det alcohol ink kunne være sjovt at prøve at lege med

Det var sjovt at prøve . Det var hyggeligt

åe ser så spændene ud glæder mig til at prøve på tirsdag ses

Så trevligt det ser ut😊. Får jag fråga var man kan köpa dessa kaffe filter som syns i bild, jag har letat så efter dem.😍

Tak for en hyggelig dag. ☺️

Tak for en hyggelig dagmed knald på farverne. God fornøjelse til jer på tirsdag👍

+ View more comments

Jeg har fundet mine Kaffe ting frem, så må vi se hvad det kan blive til. Vi ses kl 20;00. youtu.be/ajnz5QkyAaIyoutube.com ... See MoreSee Less

Video image

 

Comment on Facebook

Jeg har lavet endnu et fødselsdagskort, siden filmen fra i aftes forsvandt.... her er link til det nye kort, god fornøjelse: youtu.be/F0DUYO6cPzwTak fordi du bruger din tid på at se min film. I denne film viser jeg et fødselsdagskort, men embossingfolder og voks. Jeg vil blive rigtig glad hvis du vill... ... See MoreSee Less

Video image

 

Comment on Facebook

Hvad nu hvis ikke har det voks hvad kan bruge i stedet for

Lækkert kort👍🏻

Herligt. Tusind tak for opdatering af video 👍

Hvor ser man materiale liste 😁😁

6 days ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Så bliver TH nyhederne som kommer på USAmessen i næste uge vist frem... kl. 09.00, Pacific Time (PT) er kl. 18.00 her i Danmark
Ih hvor jeg glæder mig til at se om der er noget der skal spares sammen til 🙂⏰it’s that time again... time for new ideas, products, and creativity! set your alarms and join me on facebook LIVE at 9:00am PT to see the latest and greatest coming your way in 2019... #timholtz #creativation2019
... See MoreSee Less

Så bliver TH nyhederne som kommer på USAmessen i næste uge vist frem...  kl. 09.00, Pacific Time (PT) er kl. 18.00 her i Danmark
Ih hvor jeg glæder mig til at se om der er noget der skal spares sammen til :-)

 

Comment on Facebook

kl. 09.00, Pacific Time (PT) er kl. 18.00 her i Danmark

Vis det bliver lige så godt som 2018 så skal den store pung frem

Mon ikke der skulle være lidt imellem der vil kunne bruges. 😉 Der er i hvert fald sat kryds i kalenderen. ✔️

Hvad tid dansk tid viseS det?

+ View more comments

Afstemningen er slut og fødselsdagskortet vandt - så i aften kl 20 på YouTube viser jeg hvordan jeg laver kortet 🙂 håber vi ses ? ... See MoreSee Less

Afstemningen er slut og fødselsdagskortet vandt - så i aften kl 20 på YouTube viser jeg hvordan jeg laver kortet :-) håber vi ses ?

 

Comment on Facebook

Måske ses vi der kommer håndbold

Vi ses

Simpelthen flot👍

Super flot, er på kursus, men vil gerne spørge hvilke dies eller bogstaver der er brugt på "mavebæltet" 😊

Ja da 💪💪💪vi ses😀😀😀

Vi ses 😃

Torsdag kl. 20.00 er bare sådan et dårligt tidspunkt for mig, men heldigvis kan man jo se dine flotte videoer en anden dag når man følger dig på YouTube. Ville ønske du lavede dine videoer tirsdage ca. kl. 19.00 i stedet for 🌷🌷🌷

9 minutter det var en kort film. (Haha)

+ View more comments

Hvilket kort skal jeg lave i torsdags filmen? ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Begge to 😍

beggo de jo vildt forskelige. husk der håndbold VM IAFTEN KLca 20,30

Embossed butterflies #timholtz #byrosenfeldt #timholtztexturefades #sizzix ... See MoreSee Less

Embossed butterflies #timholtz #byrosenfeldt #timholtztexturefades #sizzix

 

Comment on Facebook

Så häftigt👍🏻

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

flot håber du laver video ommhvordan de laves, træls det ikke lykkes igår med torsdag video

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

... See MoreSee Less

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Gratis Scrapcafe begynder igen i Gavlhuset tirsdag d. 15/1 fra kl 10-14 ... kan du ikke helt vente eller er du arbejdsramt om tirsdagen, så er du velkommen til scraphygge nu på SØNDAG d. 13/1 fra kl 10-?? - jeg vil vise hvordan man laver kort som disse. Tag dine scrapting med og kom og leg 🙂 ... See MoreSee Less

Gratis Scrapcafe begynder igen i Gavlhuset tirsdag d. 15/1 fra kl 10-14 ... kan du ikke helt vente eller er du arbejdsramt om tirsdagen, så er du velkommen til scraphygge nu på  SØNDAG d. 13/1 fra kl 10-??  - jeg vil vise hvordan man laver kort som disse. Tag dine scrapting med og kom og leg :-)Image attachment

 

Comment on Facebook

Wow de er flotte <3

Super flotte er det alcohol ink der er brugt?

Ser lækkert ud

Mega flot

Wow😳😳😳👍👍

Wauw. Møder man bare op Berit Rosenfeldt?

Hanne Kristensen

Det der gratis Cafe om tirsdagen kan man komme og få hjælp til alting ?

Vil det altid være en tirsdag?😄

Øv tirsdag er jeg på job og søndag er jeg til barnedåb men måske en anden gang

Inge Vahl-Jensen skal du noget d 13

De er så flotte 👍😊 Kunne være et ønske til en torsdags film, når jeg nu bor temmelig langt væk fra Gavlhuset 😉

Vil også gerne med😘

+ View more comments

Endnu et kort i månedens tema, #embossingfolder. Basiskortet er Nenaah Desert Storm karton, med embosset vellum..#byrosenfeldt #cardmakingideas #cardmaking ... See MoreSee Less

Endnu et kort i månedens tema, #embossingfolder. Basiskortet er  Nenaah Desert Storm karton, med embosset vellum..#byrosenfeldt #cardmakingideas #cardmaking

 

Comment on Facebook

Super flot elsker din nye die med huller hvilken nr har den?

Det er flot og sikken du tryller. Hvor mon embossingfolderen er fra?

Så flot.🙂

Elegant kort.

Smukt og elegant kort, skønt med lidt rustikt udseende ❤️❤️👌

Flot😍

Hvordan limer du vellum på uden at det ses?

Mit vellum går i stykker når jeg har kørt det i embossingfolder . 😳🤔 vellum er 110 gr . Har forsøgt med lidt vand først . Hjælp modtages med meget gerne 😊

+ View more comments

Jeg var egentligt ved at rydde op i mine stempler, så kom jeg lige til at lege i stedet... #byrosenfeldt #embossingfolder #lidtroyalharmanvellovatvære ... See MoreSee Less

Jeg var egentligt ved at rydde op i mine stempler, så kom jeg lige til at lege i stedet... #byrosenfeldt #embossingfolder #lidtroyalharmanvellovatvære

 

Comment on Facebook

har du delt dine stempler op i hver sin pose fx en med mande til osv

Jeg er ved at rydde op i mine embossingfolder <3

Kan du ikke lige vise den smarte mappe du har stempler i?

Jeg er igang med spacekort til en kunde

Sådan har jeg sorteret dem 😉

den ser helt kongeligt ud med det stempelog guld

Hej Berit. Det viste kort er det det man kalder dobbelt embossing ? Vil du ikke lige bruge 2 min på torsdag og fortælle lidt om det.

+ View more comments

Kortene fra aftenens meget lange hygge scrap. Det blev en live film på over 2 timer. Så er du den utålmodige type er det bestemt ikke en film for dig. Jeg tror faktisk man skal være med direkte for at det er sjovt... men om ikke andet så er her link til live film youtu.be/aRe7f74HS2o Der er livefilm hver torsdag aften og ellers når jeg lige popper op 🙂 ... See MoreSee Less

Kortene fra aftenens meget lange hygge scrap. Det blev en live film på over 2 timer. Så er du den utålmodige type er det bestemt ikke en film for dig. Jeg tror faktisk man skal være med direkte for at det er sjovt... men om ikke andet så er her link til live film https://youtu.be/aRe7f74HS2o   Der er livefilm hver torsdag aften og ellers når jeg lige popper op :-)

 

Comment on Facebook

Hvor er de flot ...

Så flotte

Hvor er de da blevet vildt flotte

Det er altid hyggeligt at følge dig men jeg har et lille problem med at du har flytte onsdag film til torsdag for jeg går til banko om torsdag

Det er bare så hyggeligt at være med når du er på og se de flotte kort blive til.

De er så flotte 👍

Hvis jeg ikke kan se dem live, ser jeg dem altid senere uanset længde. Og gerne med kommentarer på, for der kommer tit mange gode spørgsmål, man kan lære noget af. 😊

+ View more comments

Layout 2. Jeg hyggede mig lidt i juleferien med at lave layout. De er nu afleveret til modellen på billedet 😉så nu må i se. Jeg har ofret nogle af mine Riddersholm ark... #byrosenfeldt #distressink #timholtz #riddersholmdesign ... See MoreSee Less

Layout 2.   Jeg hyggede mig lidt i juleferien med at lave layout. De er nu afleveret til modellen på billedet 😉så nu må i se. Jeg har ofret nogle af mine Riddersholm ark... #byrosenfeldt #distressink #timholtz #riddersholmdesign

 

Comment on Facebook

Lækkert.

Super flot berit

Flot model😘

Så de i gavlhuset og det er bare så flot <3

Vildt flot 👏👏👏👍

Så flotte Layout 👏🏻👏🏻det vil jeg gerne lære 😊😍

Superflot 👍

og modtager blev glad, flot i virklighed var tilstede da modatger fik det

+ View more comments

Layout 1. Jeg hyggede mig lidt i juleferien med at lave layout. De er nu afleveret til modellen på billedet 😉så nu må i se. Jeg har ofret nogle af mine Riddersholm ark... #byrosenfeldt #distressink #timholtz #riddersholmdesign ... See MoreSee Less

Layout 1.   Jeg hyggede mig lidt i juleferien med at lave layout. De er nu afleveret til modellen på billedet 😉så nu må i se. Jeg har ofret nogle af mine Riddersholm ark... #byrosenfeldt #distressink #timholtz #riddersholmdesign

 

Comment on Facebook

Også lækkert.

Også lækkert som nr 2

Flot <3

Så flot 👍

Jeg vil da lige dele filmen fra i formiddags her på Facebook.... det er en invitation og selvfølgelig med embossing youtu.be/qFXIUP6GJz4Tak fordi du bruger din tid på at se min film. I denne film viser jeg et simpelt lykønskningskort, men embossingfolder. Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil... ... See MoreSee Less

Video image

 

Comment on Facebook

2 weeks ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Træf i gavlhuset ... See MoreSee Less

Træf i gavlhusetImage attachment

 

Comment on Facebook

Se mega hyggeligt ud 🙂 skam man bo så langt væk

Ser rigtigt hyggeligt ud. Jeg lavet kort og ser din nye film😊

Det ser vildt hyggeligt ud. ❤️

Hvor har det stået henne 😥det har jeg slet ikke hørt om

Ej hvor hyggeligt ærgerligt man bor på Sjælland, så jeg har nøjes med at se din film men var også hyggeligt tror jeg kan bruge det til indbydelse 🙂 👍

Ser mega hyggeligt ud. Hvem der bare havde været med. Men langt fra Odense 😊

Ser super hyggeligt ud, og så med flødeboller 👏🏻👏🏻👏🏻

Fortsat god dag👍

Det ser hyggeligt ud

Hygge på højt plan. Ærgerligt det ikke kunne passe ind at komme afsted- godt nytår🍾

Det ser skidt hyggeligt ud

Tak for hyggeligt sammen vær 😃

Ser hyggeligt ud, lidt øv at det er så langt væk 🙂

Ser hyggeligt ud, ville gerne have været med, men langt at køre fra Esbjerg 😭😭😭

Ser hyggeligt ud🤗

Tak for nogle hyggelige timer <3

Er det et arrangement der har været opslået nogen steder?

Takker for de hyggelige timer idag😘😘

Takker også for nogle hyggelig time ❤️

Så fik man lige sat ansigt på Berit i dag hos Gavlhuset, dejligt, når man nu kun har hørt stemmen på div. videoer. Ærgerligt man ikke kunne være med fra start, men kom kun lige indenom for at handle lidt. Men takker for hjælpen med både karton og Embossing stempler 🙂

Tenna Hansen hvorfor har vi aldrig kørt en lang tur og brugt din mands penge 🤣🤣

Ja øv man ikke kunne være der, det kunne have været så hyggeligt.😌

Ser kanon hyggeligt ud 👍😃😂🤪

+ View more comments