SENESTE NYHEDER

NYHEDER FRA FACEBOOK

14 hours ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Jeg er stadig lidt chokeret over overraskelsen i går... men her skal I få nærbilleder af de 2 tags fra onsdagsfilmen. Tag's er lavet af almindelig karton fx. Neenah Classic Crest, blomsterne er lavet af akvarel karton.... Jeg har brugt Distress farverne Evergreen Bough og Dusty Concorde, desuden grå fx Distress Hickory Smoke. Der er også leget med Ranger Texture Paste Opaqe Matt...

Link til onsdagsfilm youtu.be/ZVnuRb8BBwM
... See MoreSee Less

Jeg er stadig lidt chokeret over overraskelsen i går... men her skal I få nærbilleder af de 2 tags fra onsdagsfilmen. Tags er lavet af almindelig karton fx. Neenah Classic Crest, blomsterne er lavet af akvarel karton.... Jeg har brugt Distress farverne Evergreen Bough og Dusty Concorde, desuden grå fx Distress Hickory Smoke. Der er også leget med Ranger Texture Paste Opaqe Matt... 

Link til onsdagsfilm https://youtu.be/ZVnuRb8BBwMImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Glæder mig til at komme hjem og se dine film uden afbrydelser. Der er nærmest ingen forbindelse her på Zakhyntos. Men sol har vi 🙂

Hvilken dies har du brugt. Så flotte. Stort tillykke med gavekortet 😊😀😃

De er flotte

Det er fortjent

Havde lige sat mig godt tilrette og var klar til den helt store "unpacking" følte mig næsten snydt..🤣 du må lige lave en video med dine køb når du er færdig. Heeelt vildt nysgerrig.

De er rigtig rigtig flotte!

Du fortjener gavekort.. Vi får jo også glæde af det( og måske nogle behov) når vi ser dine videoer .. Er så vild med disse tags du fik lavet i går, man bliver helt glad i låget af at kigge på dem.😍😍

Hvor er det flotte jeg er hjemme i dk men der er ingen net her på Dokkedal camping så jeg må også vente med til jeg kom hjem

+ View more comments

 

Comment on Facebook

Ja jeg er stadig vildt overrasket og fantastisk glad og taknemmelig.... TUSIND TAK

Jeg har desværre ikke bidraget, ville gerne hvis jeg havde vidst det. Men vil gerne sige tak 🙂

Det er da vildt, som du kan holde os i spænding. Der kommer jo nok mange i aften 😀

Skulle lige til at sige at du kunne vise hvad du bruger pengene på, det kan da kun blive interessant.

Uha, vi glæder os til at se hvad du får ud af det 🎉🎉🎉🎉 velfortjent

Fortjent

Hun er så rystet, at hun glemmer det hele 😀

Velbekomme og tak for mange dejlige film fra dig😊😊😊😊

Du gør et stort arbejde og vi andre lære af dig 🤗

Lene har lavet et kort til dig

Selv tak, og i lige måde 🙂

Hej, så nåede jeg det næsten 🙂

Det var dejligt, vi kunne være med til udpakningen 🙂

Hejsa

Det er du også.. du fortjener det

Velfortjent søde Berit <3 og hej til Uffe 🙂

Det ender med at kassen bliver så lille at den kan være i billedet

Vi er stadig med 😉❤

Vild spændende

Vi siger jo bare tak fordi du inspirerer os så meget.

Det har du fortjent <3

Stemmer også på en flødebolle 😄😄

Det er så velfortjent 😀

du er live

vi lytter

+ View more comments

 

Comment on Facebook

Ja... jeg tror personligt det er en pakke med bobbelplast 🙂

Hvornår kør du live i aften?

Hmmm - Spændende hvordan de flødeboller ser ud 😀

Jeg har også fået pakke idag 😄😄

Måske den er fuld af tomhed. 🤣🤣

Et stk flødebolle indpakket i bobleplast 😂😂😂

Uh, det er spændende! 😃

spændende... 🙂

Pak op nu😂😂

Ej du bliver da nød til at pakke op!!

Ser spændende ud

😍

😂

Hej

😍

😍

Mon ikk der er en die.. måske udfordringen til i aften skulle være at du laver kort med det der er i pakken 😂😂😉😙

Jeg tror Steen har pakket den, bare for at drille lidt😂😂😂😂 Glæder mig til du lukker den op🙏🙏🙏😀😀

Ej kan du virkelig vente til i aften

Ej hvor spændende

Spændene"❤️❤️

Spændende😀😀😍

Spændende....

Er der nogen der laver fis med dig😜

Hov det er da en tidlig onsdags film 😄😄

+ View more comments

Jeg er blevet lidt pjattet med disse tag hvor man kun bruger grå/sort samt en enkel farve. Her er det gul - Distress Squeezed Lemonade:-) Jeg laver et i onsdagsfilmen i morgen aften... ... See MoreSee Less

Jeg er blevet lidt pjattet med disse tag hvor man kun bruger grå/sort samt en enkel farve. Her er det gul - Distress Squeezed Lemonade:-) Jeg laver et i onsdagsfilmen i morgen aften...

 

Comment on Facebook

Super flot har du set at der kommer disse til dine elskede insekter👏

Disse=dies

Ja ... jeg jublede straks:-)

Jubii

Åh ville ønske mine var kommet så jeg kunne lege med

Så flot 👍

Hvad tid er det idag?

kl 20:30

Hvor er det flot 👍😊

+ View more comments

3 days ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Oven på de lange fodboldfilm, har jeg lyst til at lave lidt småt. Dette er den første af 3 små film hvor jeg viser 3 forskellige teknikker med produktet Tim Holtz Resist Spray.

Her i det føste tag bruger jeg Resist Spray, sammen med en stencil. Husk at spraye i en kasse, så du ikke får dette lim over hele arbejdsbordet, det klistre rigtig meget.

Når Resist Spray'en er tør, finder jeg mine farver frem og på denne tag farvelægger jeg med Distress Oxide i Antique Linen og Tattered Rose. Kanterne får en smule med Distress Vintage Photo. Båndet jeg sætter i taggen er indfarvet med Tattered Rose.

Filmen finder du på YouTube på dette link: youtu.be/X194YQUFgvQ

Link til produkt
Distress Resist Spray bit.ly/2zIQ2yh
... See MoreSee Less

Oven på de lange fodboldfilm, har jeg lyst til at lave lidt småt. Dette er den første af 3 små film hvor jeg viser 3 forskellige teknikker med produktet Tim Holtz Resist Spray. 

Her i det føste tag bruger jeg Resist Spray, sammen med en stencil. Husk at spraye i en kasse, så du ikke får dette lim over hele arbejdsbordet, det klistre rigtig meget. 

Når Resist Sprayen er tør, finder jeg mine farver frem og på denne tag farvelægger jeg med Distress Oxide i Antique Linen og Tattered Rose. Kanterne får en smule med Distress Vintage Photo. Båndet jeg sætter i taggen er indfarvet med Tattered Rose.

Filmen finder du på YouTube på dette link: https://youtu.be/X194YQUFgvQ 

Link til produkt
Distress Resist Spray http://bit.ly/2zIQ2yhImage attachment

 

Comment on Facebook

Ved ikke om det bare er mig men ser kun den første du laver med stencil ?

Det er godt at du kan holde os beskæftiget 😉

4 days ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Fodbold Live - Den Store Finale. Så er vi kommet til den store fodbold finale og jeg synes at vi skulle have lidt extra, så derfor blev det hele 6 tag og en "pose" til at komme det i... Denne gang er vi i det romantiske hjørne og jeg har bruge Maja Design serien der hedder Sofiero, som er smuk lyserød med roser.

Af andre ting jeg har brugt er Ranger Texture Paste Opaqe Matt, silkebånd og blonder, samt masser af blomster fra Wild Orchid Craft.

Filmen blev 2 timer lang og blev optaget live på YouTube Her finder du filmen... youtu.be/Wi2TbPMcfQ8
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Og det blev super flot, så pyt med en lang video 😀

Det var fantastisk, nu har jeg fået idéer til, hvordan jeg kan få brugt mine “gamle damer” som jeg har haft liggende i flere år.

Hold da op Berit du er blevet helt romantisk

Jeg har fået ideer til hvordan jeg kan bruge alle mine bånd.😀

5 days ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Tag fra Fodbold live i dag, link til filmen kommer til sidst... Guldsmeden er udstandset i akvarelkarton og farvet med Distress Markers, til sidst lakeret med Distress Crackle Paint Rock Candy. Jeg klæber alluminiumstape på mit tag og køre det gennem 3D embossing folder- TH Texture fades, Botanical. Farver det med sort Distress Paint og noget grønt spray farve. Under guldsmeden lægger jeg lidt rester af noget TH design karton..

Vil du have information i detaljer vil jeg anbefale at du ser denne FB live film: www.facebook.com/rosenfeldtkreativ/videos/2231145470452533/
... See MoreSee Less

Tag fra  Fodbold live i dag, link til filmen kommer til sidst...  Guldsmeden er udstandset i akvarelkarton og farvet med Distress Markers, til sidst lakeret med Distress Crackle Paint Rock Candy. Jeg klæber alluminiumstape på mit tag og køre det gennem 3D embossing folder- TH Texture fades, Botanical. Farver det med sort Distress Paint og noget grønt spray farve. Under guldsmeden lægger jeg lidt rester af noget TH design karton..

Vil du have information i detaljer vil jeg anbefale at du ser denne FB live film: https://www.facebook.com/rosenfeldtkreativ/videos/2231145470452533/Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Det blev rigtig flot og det du vil lave i morgen, glæder jeg mig for vildt til 😀

Super flot... og i morgen må jeg hellere følge bedre med og ikke krealege imens 😊

Det blev jo super flot 😊

Tak for i går! Her, hvad jeg fil ud af det.

Det er flotte kort .

Her er hvad jeg indtil videre har fået ud af alle tags filmene 😊

+ View more comments

5 days ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Fodbold film - Tag med Dragon Fly ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Jeg kan heller ikke finde den sorte... vi må få leverandørerne på banen 🙂

Men som Berit siger gør akryl maling det samme og koster kun en brøkdel..

Hej hej og tusind tak fordi du så flittigt deler med os 👍🏻 ærgerligt at wm snart er færdigt 😩

Jeg bruger akrylmaling fra Søstrene

Hej det er lidt sent jeg kom ind men jeg kan da heldevis se det bagefter

Hobitik har det

Distress cracle paint - TDC318888

Skal der ikke hulforstærker på skrivefeltet?

Er det kun karton som skal gøres vådt ved 3D embossing?

JA!!! Lige op af min stil... tak! I LOVE IT!

Hvor kan jeg købe sort distress paint?

Botanical embossing 3D

Hejsa

Der er også en fra Joy til 6004/0025 og koster 70 kr

Du er for hurtig idag 😄

Har lige fået mine tags 😄😄😄

Hey, vi er alligevel 47 som kigger med!

Jubiii... min stil ❤❤❤

Wow 😍😍

Jo jo, er ved at lave blomster. 😊

Håårrhh

Ja tak

Det bliver rigtig fint

Det var så lidt 😄

Guldsmed

+ View more comments

Tour Tag - jeg fandt alle min "nummer" stempler frem 🙂 Jeg lavede en baggrund af Distress Oxide Antique Linen og Evergreen Bough, samt Distress Paint Tumbled Glass... Derefter stemplet baggrundstallene med Stampin'Up Basic Grey, og det store tal med Distress Oxide Evergreen Bough. Sværtet i kanten med Distress Vintage Photo.

Tagget er pyntet med lag af det overskud jeg havde liggende i skålen, og lidt sølv glasglitter i kanterne.... Båndet er indfarvet i samme blæk som baggrunden.
... See MoreSee Less

Tour Tag - jeg fandt alle min nummer stempler frem :-) Jeg lavede en baggrund af Distress Oxide Antique Linen og Evergreen Bough, samt Distress Paint Tumbled Glass... Derefter stemplet baggrundstallene med StampinUp Basic Grey, og det store tal med Distress Oxide Evergreen Bough. Sværtet i kanten med Distress Vintage Photo.

Tagget er pyntet med lag af det overskud jeg havde liggende i skålen, og lidt sølv glasglitter i kanterne.... Båndet er indfarvet i samme blæk som baggrunden.

Tag med blomst fra Flower Garden CM215, inspiration fra Pinterest. Jeg har holdt mig til en enkel farve i dette tag... Nemlig min favorit grønne TH Distress Peeled Paint. Først har jeg standset et tag i TH mønsterkarton fra blokken Memorandum, så har jeg limet TissuePaper på og give det en gang gesso for at dæmpe mønsteret på kartonnet.

Så lidt Ranger Texture paste igennem en stencil med rude mønster og så smatter jeg lidt af den grønne på. Jeg bruger også Distress Hickory Smoke, som er grå, og laver lidt smat med den også. Så stempler jeg lidt baggrundsmønster med sort og klistre noget washi tape på tværs. Derefter drysser jeg lidt sølv embossingpulver og varmer det fra bagsiden.

Selve blomsten er stemplet på akvarelkarton og farvelagt med Distress Marker Peeled Paint og klippet ud. Sluttes af med en text Just Because fra TH Tiny Talk.
... See MoreSee Less

Tag med blomst fra Flower Garden CM215, inspiration fra Pinterest. Jeg har holdt mig til en enkel farve i dette tag... Nemlig min favorit grønne TH Distress Peeled Paint. Først har jeg standset et tag i TH mønsterkarton fra blokken Memorandum, så har jeg limet TissuePaper på og give det en gang gesso for at dæmpe mønsteret på kartonnet.

Så lidt Ranger Texture paste igennem en stencil med rude mønster og så smatter jeg lidt af den grønne på. Jeg bruger også Distress Hickory Smoke, som er grå, og laver lidt smat med den også. Så stempler jeg lidt baggrundsmønster med sort og klistre noget washi tape på tværs. Derefter drysser jeg lidt sølv embossingpulver og varmer det fra bagsiden.

Selve blomsten er stemplet på akvarelkarton og farvelagt med Distress Marker Peeled Paint og klippet ud. Sluttes af med en text Just Because fra TH Tiny Talk.

 

Comment on Facebook

Flot 🌹

Smukt 😍👍

Virkelig lækker ❤😊

Smukt😍

Så lækker en tag

Så flot i de skønneste farver 👏🏻👍🏻

Flot tag i de skønneste farver

Den er vild flot

Det er vild flot👍🌼

Super lækkert!

Det er vild flot

+ View more comments

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Funky Floral Tag fra filmen i aftes, til dette tag har jeg brugt følgende: TH Tagset, TH Barock Die, TH Funky Floral.. Farverne er alle Klassisk Distress Ink, Victorian Velvet, Faded Jeans, Peeled Paint og Mustard Seed. Blomsterne er lakeret med Crackle Paint Rock Candy...
Desuden har jeg brugt en af de nye 3D Testurefades (embossingfolder) til baggrunden og et stykke blank guld jeg har revet med sandpapir, det samme har jeg gjort med de baggrundskarton som er Aged Mahogany Coordinations karton.
... See MoreSee Less

Funky Floral Tag fra filmen i aftes, til dette tag har jeg brugt følgende: TH Tagset, TH Barock Die, TH Funky Floral.. Farverne er alle Klassisk Distress Ink, Victorian Velvet, Faded Jeans, Peeled Paint og Mustard Seed. Blomsterne er lakeret med Crackle Paint Rock Candy...  
Desuden har jeg brugt en af de nye 3D Testurefades (embossingfolder) til baggrunden og et stykke blank guld jeg har revet med sandpapir, det samme har jeg gjort med de baggrundskarton som er Aged Mahogany Coordinations karton.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Hvor er de bare søde de små blomster. Kortet blev både tøset og rustikt. Super godt. Og tak for endnu en god video. 🙂

Hvor er det flot 😊😊

Wau

Helt vildt flot, men det kræver vist også tid og rolige hænder 😀

Flot tags tak for endnu en lærerig aften.

Super flot Berit og tak for filmene👍

Hvor blev det flot , måtte smutte , naboen kom på besøg 😊

Tag’et blev snuppet af den første der kom forbi kortkassen i dag 😀

Så flot.😊

Smukt Berit 😍

Smukt, så forstår godt at du ikke har det mere 🍀🌹

+ View more comments

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Denne film er lidt en milepæl, vi nåede et stykke over 100 deltagere i vores live film. Tusind tak fordi I har lyst til at lege med mig 🙂 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Det var lige Steen der sad med tlf, så jeg så ikke lige hvad snor det var 😊 jeg tror han er den eneste mand der kigger med 😊

Jeg har ledt hjemmesiden tynd for den blok, både den store og den smalle, men kunne ikke finde den 😔 Måske Lene kan hjælpe med et link i en privat besked? 🤗

Det bliver lige som Jeppe på bjerget, hvis man bliver smidt af.... først er man i hyggeligt samvær og ups så sidder man igen alene i sofaen...

Berit, du kan bruge de her hvide blyanter man bruger til de små perler, det fungere fint

Ja de skal vendes og man skal huske at skærer på hele pladen 👍

Halløj super dejlig overraskelse, vidste ikke der var gang i noget her. 😆

Husk at vend dem fra gang til gang. Mine bliver også vildt skæve, men skærer fint alligevel

Håber bare at Gavlhuset snart får mine tag- dies hjem, så jeg kan komme igang med alle de gode ideer 😜😜

Det er dejligt at du forklarer stille og roligt,så alle kan være med

Hos Tim holtz hedder detceinkle ribbon men det er det samme som seambinding

Jeg har jo delt din video og opdager at selv folk der ikke laver kort følger med😀

Jeg har købt mig fattig i Kathy King kursus, men har også lært vildt meget.

Det passer også med at det snart er arbejdstid for mig, så det var god hyggelig afslapning på sofaen inden. 😊

Mine dies bliver desværre også skæve, det er så træls... men den skære det dog fint ud ☺

Ja, jeg har vendt og drejet og købt Stampin Up`s bog men intet hjælper

Er der nogen der kan hjælpe mig, jeg vil gerne ha kontakt til Sizzix ang. min Big Shot???? Undskyld Berit, det er måske ikke passende her?..

Det er ikke spor kedelig jeg ser både fodbold og live film

Nej det kom jeg også frem til 😉 De kan ikke undværes herhjemme 🤗

det må kan lade sig gøre at farve det snor ligesom du for nydeligt farvede det silke bånd

jeg nyder nu mega meget at have fundet din kanalalt med alt dejlige du viser og at du snakker dansk så selv en der ik kan sprog kan få meget ud af det

Hej er så hyggeligt at se med, kommer helt til at savner fodbold kampene

Jeg har haft succes med at følge denne tut.... dog fik pladerne 30 min i ovnen og jeg havde nogle tunge sten ovenpå, da de kom ud af ovnen www.youtube.com/watch?v=hqaYifHCTFY&index=2&list=PLsJ2OTYCTkEnwV2G7yhajpFB0-DfVcYeS&t=0s

croatien slog Danmarl k ud.... nu kan de få igen af deres egen medicin

Jannie, har du en hjemmeside eller er det youtube kathy king?

Hej Lone Edwardsen, er du også begyndt at lave kort😂

+ View more comments

Penny er klar 😉 ... See MoreSee Less

Penny er klar 😉

 

Comment on Facebook

dejlig hund

Hun er bare en stjerne 🌞

Nu har jeg endelig fået set hamonikalommen og kaffe papiret😅 jeg frygtede jeg var glemt, så her kan du lige se hvad jeg fandt i mellemtiden😆 youtu.be/dTbeuXNlWTw - øh, jeg foretrækker din version😜

Hvor er hun kær😊

Dukkede ikke op på min mail Må checke næste gang du poster

+ View more comments

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Fodbold live - Harmonika Tag ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Tak for skøn inspiration - du har fået sparket mig igang med vintage stilen igen som var min første kærlighed inden for denne skønne hobby 😍❤️

Det stempel du har brugt hvor kan jeg købe det. Hvad hedder den embrossing pulver du kommer ned i bølgepappet og hvem forhandler den. Den sværte du bruger til kanterne som ser lidt rosabrun ud hvad hadder den.

Daniella har ferie, men mail eller tlf kan jeg klare. Kan ikke huske hvor mange vi har, men jeg kan hurtig bestille flere 😊

Min mand siger du skulle holde pause mellem 1 og 2 halvleg, han mangler sin kaffe😂😂😂😂mænd😉😉

Rikke du kan købe de små poser i Søsterne Greene til omkring 4-5kr for 10 stk😊

Nej det snakker bare om lejligheder... Bo er klar til og købe en hernede

Juleting, det er alt for tideligt. Sommerferien skal da først være færdig inden.

Overvejer det, hvis jeg skal nå at have noget med til julemarkede

Man må hellere snart kom i gang igen jeg har ikke lavet noget i en måned

hvor store bliver de lommer har en die fra th jeg tænkte på om man kunne bruge

Nej, det kan jeg slet ikke forholde mig til endnu😀jul i 25 grader😉

Synes det er hyggeligere her, hvor man kan se hvad andre skriver.. så er tiden ikke så lang..

Ihh hvor er du professionel, med mikrofon og det hele😉 Alt sammen for vores skyld. TAK❤

Øhhh... Men Berit det er din YouTube kanal Og det er i min verden = dig der bestemmer over den😊

Også mig Jette, er ved at børste hunden samtidig med, det nyttige med det praktiske

Har lige en anden idé: Tourfilm! Så har vi i hvert fald godt med tid!

Fordelen ved YT er vel at det er nemmere at finde videoerne frem - og spole frem og tilbage til os med hullet hukommelse... Der er flere som jeg kender der ikke har FB.

Undskyld jeg spørger så meget jeg er forhold vis grøn inden for denne vidunderlige verden

Jeg ser heller ikke fodbold, jeg glæder mig bare over du er oftere på nu imens det står på 😁

Jeg har sådan en clear stamp scrubber, men har aldrig brugt den, da jeg ikke kan huske hvad væske jeg skal bruge - kan du hjælpe

men det stod nu gemt for finder ind i mellem på at lave forskæligt fek. male med kaffe o.s.v.

så kan jeg da andvende det neskaffe som jeg ik lide at drikke,fik købt noget jeg ik kunne lide

Ih altså man kan jo se længden af filmen så må de springe de film over der er for lange...

Det er altid et problem med FB - Nogle får problemer med at billedet fryser. Der sker ikke på You Tube...

Ja hvilken papir har du brugt, har ikke været med fra start

+ View more comments

Tour hygge

 

Comment on Facebook

Er det et album?

Det er helt vildt sødt er husene en Tim holtz die?

Se det er sommerhygge 👏

1 week ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

I aftes blev det lidt grønt 🙂 Jeg leger lidt med Distress Resist Spray.... ... See MoreSee Less

I aftes blev det lidt grønt :-) Jeg leger lidt med Distress Resist Spray....Image attachment

 

Comment on Facebook

Ved du om man også kan bruge resistmidlet Goose bumps (et produkt somer nogle år gammelt) til samme teknikker?

Tour Tag

 

Comment on Facebook

Flot

Så enkelt og så alligevel så flot. 💙

Skønt tag

Tour hygge 😀🌞☀️ ... See MoreSee Less

Tour hygge 😀🌞☀️

 

Comment on Facebook

Berit, du må da kunne klare både at lave en video og så se Tour samtidig 😉 Ej pjalt...god fornøjelse med din hygge 😀

Sådan. Næste gang en af bøgerne om "The Danes and Hygge" skal revideres vil jeg stærkt anbefale, at du kommer med 😂👍👍🇩🇰️

Det ligner ret meget noget jeg kender....😁

Har endelig fået bestilt mine tag-dies så nu er jeg klar til onsdags-film, fodboldfilm, og tourfilm 😂😂

ja det ender med I kommer til at savne mig, nu med flere dages pause i udsendelserne.... 🙂 ha ha

Ro på Berit - ellers kommer dopingkontrollen bare- og du skulle jo nødigt blive taget for urent trav😎🚲⚽️🥅🇩🇰⛱

+ View more comments

2 weeks ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

De smukke tag fra i aftes ... See MoreSee Less

De smukke tag fra i aftesImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

De er bare flotte

De er rigtig flotte.

Kæft de er flotte 👍👏

Super flotte 👍

Super flotte.

Så flotte 😍

Hejsa ☺ hvor kan man købe det der pasta? ☺

+ View more comments

2 weeks ago

ByRosenfeldt kreativ værksted

Fodbold live ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Hvor køber man den pinkfarvede opsamler? Har ledt efter den🤗

Det lyder næsten som når jeg laver kort. Har lige haft det i hænderne og kan ikke finde Det, netop fordi men har lagt det på plads 😂😂😂

Du kan lave et “bånd” af en plastlomme, som sættes om æsken, så er dutten dækket og smitter ikke af og så er der også styr på dutten, det har jeg gjort

Jeg har bare en elastik rundt om æsken og så sidder puden under æsken. Siden på puden hvor der er sværte, vender jeg så bare op mod bunden af æsken, og så er den lige til at sætte på håndtaget, uden at jeg behøver røre ved den

Jeg elsker videoer der er +30 min... de passer lige til dagens motion på gåbåndet.... så bliver gåturen meget sjovere

Kan se du have en svamp under sværten.. Hvad sætter du den fast med god ide

Kan man se filmene senere.. eller det kun på YouTube. Jeg vil gerne kunne se dem senere

Skriver til dig når jeg er hjemme igen, for at få en forklarin, hvis det er ok?

Sidder pt og strikker og synes det er så dejligt at få nye ideer og behov 😂😂😂

Jeg har også lige fået den punch😊 så jeg skal også igang med og lave dem

Tænker det er utroligt at TH som er så kreativ ikke har ændret designet på ink "kasserne" så man kan gemme de deertilhørende

Lærer en masse af at se dine film og så er det bare super hyggeligt 🙂👍

men man kan få stencil ark specielt til silhouette, men det nok noget dyrere end dem man evt. kan hente i en genbrugsforretning

Jeg har heldigvis samme smag som Berit , så jeg behøver ikke at skal ud og handle stempler, die stencil osv

Hej Berit det er sjovt at se hvad du laver samtidig man selv sidder og laver kort er ved at lave ure

Hvis man ikke har været med fra starten, kan man så se hele filmen bag efter?

Altsåhvis du vil blive ved i hele fodboldtiden er der altså uafgjort lige nu så der er forlænget spilletid 😀😀😀

Det er virkelig skønt at være med live. Og hvor er du dygtig og god til at forklare dig

Har lige set den - og den er da ikke for lang... tak - endnu en gang - for inspirationen og motivationen.

tak christina

Hej Signe

Tak for i aften....de blev super flotte 😀

Anette, ja det kan du

+ View more comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *